Sungai Kunjang, Samarinda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sungai Kunjang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Wétan
KuthaSamarinda
Kode Kemendagri64.72.06 Edit the value on Wikidata

Sungai Kunjang iku kacamatan ing Kutha Samarinda, Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo: