Loa Janan Ilir, Samarinda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loa Janan Ilir
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Wétan
KuthaSamarinda
Kode Kemendagri64.72.10 Edit the value on Wikidata

Loa Janan Ilir iku kacamatan ing Kutha Samarinda, Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia. Kantor kacamatan dumunung ing Jl Harapan baru.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo: