Masjid Ikhsaniyyah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masjid Ikhsaniyyah
COLLECTIE TROPENMUSEUM Moskee Djambi TMnr 10016663.jpg
Masjid Ikhsaniyyah
Informasi umum
LetakJambi, Jambi, Indonésia
Afiliasi agamaIslam
Deskripsi arsitektur
Jenis arsitekturMasjid

Masjid Ikhsaniyyah utawa kondhang kanthi jeneng Masjid Batu iku masjid tuwa dhéwé ing kutha Jambi, provinsi Jambi. Masjid iki dumunung ing sebrang pusat Kutha Jambi sing dibelah Kali Batanghari, persisé ing kawasan Olak Kemang, kacamatan Danau Lempongan, Jambi.

Rujukan[besut | besut sumber]