Masjid Agung Awwal Fathul Mubien

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Masjid Agung Awwal Fathul Mubien iku siji masjid sing dumunung ing Dalan Sultan Hasanuddin, kalurahan Islam, kecamatan Tuminting, Kutha Manado, Sulawesi Lor. Masjid ini diadegaké watara taun 1770 lan minangka masjid pisanan sing dibangun ing kutha Manado.[1][2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Manado Post Edisi 11 September 2008
  2. Gereja dan Masjid Tua. Diakses 8 Juli 2010