Masjid Pusaka Banua Lawas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Masjid Pusaka Banua Lawas
Masjid Pusaka Banua Lawas.jpg
Masjid Pusaka dilihat dari samping kanan
Informasi umum
PrenahTabalong, Kalimantan Selatan, Indonésia
Afiliasi agamaIslam
Deskripsi arsitektur
Jinis arsitèkturMasjid

Masjid Pusaka Banua Lawas ya iku siji masjid tuwa kang ana ing désa Banua Lawas, Kabupatèn Tabalong, Kalimantan Kidul, Indonésia. Masjid iki uga kaceluk Masjid Pasar Arba marga ing dina rabu (arba), jumlah para pangunjung/peziarah luwih akèh saka dina liyané..[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Masjid Pusaka Tabalong Jadi Bukti Sejarah. Kaltim Post, 21 Fèbruari 2009. Diakses pada 16 April 2010