Masjid Raya Sabilal Muhtadin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Masjid Raya Sabilal Muhtadin
Masjid_Raya_Banjarmasin.jpg
Masjid Raya Sabilal Muhtadin
Pratélan lumrah
Padunung Flag of Indonésia Banjarmasin, Indonésia
Alamat Jalan Sudirman, Kalurahan Antasan Besar, Banjarmasin Tengah, Banjarmasin
Koordinat 3°19′8.20″S 114°35′28.40″E / 3.3189444°S 114.5912222°E / -3.3189444; 114.5912222
Halaman Mburi Masjid Raya Sabilal Muhtadin Banjarmasin

Masjid Raya Sabilal Muhtadin ya iku sawijining masjid gedhe kang ana ing Kutha Banjarmasin, Kalimantan Kidul, Indonésia, persis ing kalurahan Antasan Besar, kacamatan Banjarmasin Tengah. Ing dalem kompleks iki uga ana kantor MUI Kalimantan Kidul. Masjid iki kabangun ana ing sisih kulon kali Martapura lan kabangun ana ing taun 1981.[1] Ing masjid iki diselenggarakan Seleksi Tilawatil Quran Nasional (STQN) Kaping XXI 2011 ing tanggal 4-11 Juni 2011.[2]

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]