Masjid Raya Baiturrahman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Koordhinat: 5°33′13″N 95°19′1.9″E / 5.55361°N 95.317194°E / 5.55361; 95.317194

Masjid Raya Baiturrahman
Meuseujid Raya Bayturrahman.JPG

Masjid Raya Baiturrahman

Wedharan dhasar
Papané Banda Aceh, NAD, Indonesia
Kanggo agama Islam
Kartangan wangunan
Jinis wangunan Masjid
Spesifikasi
Kubah 5 kubah wiwit taun 1968
Foto Masjid Raya Baiturrahman ing taun 1910 - 1930 saka arsip Tropen Museum

Masjid Raya Baiturrahman iku sawijining masjid sing dumunung ing pusat Kutha Bandha Aceh. Masjid iki biyèn arupa masjid Kasultanan Acèh.

Gambar[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]