Masjid Tua Patimburak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masjid Tua Patimburak
Masjid Tua Patimburak.jpg

Masjid Tua Patimburak

Wedharan dhasar
Papané Fakfak, Papua Barat, Indonésia
Kanggo agama Islam
Kartangan wangunan
Jinis wangunan Masjid
Taun rampung 1870
Spesifikasi

Masjid tua Patimburak ya iku masjid tua kang duwé sajarah lan kalétak ana ing Distrik Kokas, Fakfak, Papua Barat. Masjid iki ya iku paninggalan sajarah Islam ing Papua lan dadi siji pusat agama Islam ing Kabupatèn Fakfak.

Cathétan Sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]