Masjid Tua Patimburak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masjid Tua Patimburak
Masjid Tua Patimburak.jpg
Masjid Tua Patimburak
Informasi umum
PrenahFakfak, Papua Barat, Indonésia
Afiliasi agamaIslam
Deskripsi arsitektur
Jinis arsitèkturMasjid
Taun rampung1870

Masjid tua Patimburak ya iku masjid tua kang duwé sajarah lan kalétak ana ing Distrik Kokas, Fakfak, Papua Barat. Masjid iki ya iku paninggalan sajarah Islam ing Papua lan dadi siji pusat agama Islam ing Kabupatèn Fakfak.

Cathétan Sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]