Taurus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
TAURUS

Peta Taurus
Daftar lintang ing Taurus
Cekakan Tau
Genitif Tauri
Simbolisme Kebo Bantèng
Asensio rekta 4
Deklinasi 15
Area 797 derajad pesagi
Lintang utama 7
Lintang
Bayer/Flamsteed
130
Lintang
mawa planèt
3
Lintang padhang 4
Lintang cedhak 2
Lintang paling padhang Aldebaran (α Tau) (0.9m)
Lintang paling cedhak 10 Tau (44.7 tc)
Obyèk Messier 2
Udan météor Taurids
Beta Taurids
Rasi lintang
sing wewatesan
Auriga
Perseus
Aries
Cetus
Eridanus
Orion
Gemini
Katon antara lintang +90° lan −65°°.
Katon paling cetha ing wektu 21.00 jroning sasi Januari.
'

Taurus iku salah siji saka rasi lintang zodiak, Taurus dilambangake kebo. Rasi iki dumunung antara Aries ing sisih kulon lan Gemini ing sisih wétan; ing sisih loré ana Perseus lan Auriga, ing sisih kidul-kuloné ana Orion, lan ing sisih kidul-wétan ana Eridanus lan Cetus.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Taurus&oldid=821639"