Kanadha: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: as:কানাডা
c (r2.7.1) (bot Menambah: su:Kanada)
c (r2.7.1) (bot Menambah: as:কানাডা)
[[arc:ܩܢܕܐ]]
[[arz:كندا]]
[[as:কানাডা]]
[[ast:Canadá]]
[[av:Канада]]
11.909

besutan

Menu navigasi