Alberta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Propinsi atau Teritori Kanada

Alberta iku propinsi ing Kanada. Ing taun 2005, propinsi Alberta mahargya 100 taun gabung menyang Konfederasi Kanada. Minangka bagéan sakai prayaan, Ratu Elizabeth II lan Pangèran Philip ngrawuhi propinsi iki wiwit 23 Mei nganti 25 Mei.

Rujukan[besut | besut sumber]