23 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 23 Mei)

23 Mèi punika dinten ingkang kaping 143 utawi 144 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Nèderlan

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Mèi-23 Mèi-24 Mèi