23 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 23 Mei)
Jump to navigation Jump to search

23 Mèi punika dinten ingkang kaping 143 utawi 144 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Nèderlan

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Mèi-23 Mèi-24 Mèi