23 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 23 Mei)

23 Mei punika, dinten ingkang kaping 143 utawi 144 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Walanda

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

22 Mei - 23 Mei - 24 Mei