23 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 23 Mei)

23 Mèi punika, dinten ingkang kaping 143 utawi 144 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Nèderlan

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Mèi - 23 Mèi - 24 Mèi