O Canada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

O Canada iku lagu kabangsané Kanada.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=O_Canada&oldid=819867"