Masjid Jami Pringapus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bedhug Masjid Jami' Pringapus

Masjid Jami' Pringapus ya iku slah sawijiné masjid kang dumunung ana ing Pringapus, Kabupatèn Semarang.Dumunung ana ing komplek masjid iki uga ana pasaréan panjenengané pajuang Islam saka Kacamatan Pringapus ing kompleks pasarean umum Gunung Munggut, Pringapus. sajeroning sasi pasa Ramelan, éwon umat kang nindakaké ziarah kubur ana ing pasarean mau.

Pranala njaba[besut | besut sumber]