Sistem Reveal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Reveal system iku sistem klasifikasi tetuwuhan sing disusun déning J.L. Reveal (1941- ), professor emeritus ing Norton Brown Herbarium, Maryland [1].

Pamutakhiran pungkasan sistem iki digawé ing taun 1999. Pengarangé sabanjuré gabung marang golongan Angiosperm Phylogeny Group lan nyumbangaké marang Sistem APG II. Golongan utama sajeroning sistem iki ya iku


In more detail:

  • ^ cv JL Reveal