Sistem Reveal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Reveal system iku sistem klasifikasi tetanduran sing disusun déning J.L. Reveal (1941- ), professor emeritus ing Norton Brown Herbarium, Maryland [1].

Pamutakhiran pungkasan sistem iki digawé ing taun 1999. Pengarangé sabanjuré gabung marang klompok Angiosperm Phylogeny Group lan nyumbangaké marang Sistem APG II. Klompok utama jroning sistem iki ya iku


In more detail:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sistem_Reveal&oldid=989677"