Ceratophyllales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ceratophyllales
CeratophyllumSubmersum.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Ceratophyllales
Suku

lihat teks.

Ceratophyllales iku salah siji bangsa tetuwuhan ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II bangsa iki ora/durung bisa diklompokaké sajeroning klad sing luwih ngisor tinimbang klad angiosperms (tetuwuhan ngebang).