Ceratophyllales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ceratophyllales
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Ceratophyllales
Suku

lihat teks.

Ceratophyllales iku salah siji bangsa tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II bangsa iki ora/durung bisa diklompokaké jroning klad sing luwih ngisor tinimbang klad angiosperms (tetanduran ngebang).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ceratophyllales&oldid=821743"