Malvaceae

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Malvaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
(unranked): angiosperms
(unranked): eudicots
Ordo: Malvales
Kulawarga: Malvaceae
Juss.

Suku kapas-kapasan utawa Malvaceae (waca:/malvase:/) minangka klompok tetanduran dikotil sing anggota-anggotané nyakup tanaman budidaya wigati, khususé minangka pengasil serat tekstil lan lenga. Manfaat liyané ya iku minangka tanduran pethètan lan farmasetika. Sawetara Malvaceae minangka pengasil kayu perdagangan. Kasanga anaksuku iku ya iku

Kanggo dfatar pepak marga-marga Malvaceae, bisa dipirsani ing artikel Daftar marga anggota Malvaceae.

Anggota wigati[besut | besut sumber]

Ing ngisor iki anggota Malvaceae sing wigati tumrap manungsa:

Yèn pangertèn sensu lato dianggo, tanduran iki uga klebu ing jeroné:

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Malvaceae ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malvaceae&oldid=1054486"