Rutaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rutaceae
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Angiospermae
Ordho: Sapindales
Famili: Rutaceae
Genera

pirsani tèks.

Rutaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké sajeroning bangsa Sapindales, klad eurosids II.