Rutaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rutaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Angiospermae
Ordo: Sapindales
Kulawarga: Rutaceae
Genera

pirsani tèks.

Rutaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Sapindales, klad eurosids II.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rutaceae&oldid=1045130"