Rutaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Rutaceae
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Angiospermae
Ordho: Sapindales
Famili: Rutaceae
Genera

pirsani tèks.

Rutaceae iku suku anggota tetuwuhan ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké sajeroning bangsa Sapindales, klad eurosids II.