Rutaceae

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Rutaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Angiospermae
Ordo: Sapindales
Kulawarga: Rutaceae
Genera

pirsani tèks.

Rutaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Sapindales, klad eurosids II.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rutaceae&oldid=1045130"