Caryophyllaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Caryophyllaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
(unranked): Eudicots
(unranked): Core eudicots
Ordo: Caryophyllales
Kulawarga: Caryophyllaceae
Genera

Pirsani tèks

Caryophyllaceae iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Caryophyllales, klad dikotil inti (core eudicots) nanging ora kalebu jroning rong klompok gedhé, rosids lan asterids.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Caryophyllaceae&oldid=833025"