Caryophyllaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Caryophyllaceae
Red campion close 700.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Unranked: Eudicots
Unranked: Core eudicots
Ordho: Caryophyllales
Famili: Caryophyllaceae
Genera

Pirsani tèks

Caryophyllaceae iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké sajeroning bangsa Caryophyllales, klad dikotil inti (core eudicots) nanging ora kalebu sajeroning rong klompok gedhé, rosids lan asterids.