Anacardiaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Anacardiaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
(unranked): Angiospermae
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Ordo: Sapindales
Kulawarga: Anacardiaceae
Genera

pirsani tèks.

Suku pelem-peleman utawa Anacardiaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Sapindales, klad eurosids II.