Anacardiaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anacardiaceae
Anacardium occidentalis Blanco1.116-cropped.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Unranked: Angiospermae
Unranked: Eudicots
Unranked: Rosids
Ordho: Sapindales
Famili: Anacardiaceae
Genera

pirsani tèks.

Suku pelem-peleman utawa Anacardiaceae iku suku anggota tetuwuhan ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké sajeroning bangsa Sapindales, klad eurosids II.