Anacardiaceae

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Anacardiaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
(unranked): Angiospermae
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Ordo: Sapindales
Kulawarga: Anacardiaceae
Genera

pirsani tèks.

Suku pelem-peleman utawa Anacardiaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Sapindales, klad eurosids II.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anacardiaceae&oldid=1045149"