Kategori:Anacardiaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Suku pelem-peleman utawa Anacardiaceae arupa suku tetanduran sing akèh-akèhé wangun wit lan dadi salah siji pangasil kayu lan woh-wohan tropika sing cukup wigati.

Katerangan candhaké, wacanen Anacardiaceae.

Anak kategori

Kategori iki mung isi anak kategori ngisor iki.

M

Kaca-kaca ing kategori "Anacardiaceae"

Kategori iki isi 3 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 3 kaca.