Kategori:Anacardiaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Suku pelem-peleman utawa Anacardiaceae arupa suku tetanduran sing akèh-akèhé wangun wit lan dadi salah siji pangasil kayu lan woh-wohan tropika sing cukup wigati.

Anak kategori

Kategori iki mung isi anak kategori ngisor iki.

M

Kaca-kaca ing kategori "Anacardiaceae"

Kategori iki isi 4 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 4 kaca.