Euphorbiaceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Euphorbiaceae
Bageyan saka wit Kemiri (Aleurites moluccana)
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Angiosperms
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
ordo: Malpighiales
kulawarga: Euphorbiaceae
Genera

Lihat teks

Euphorbiaceae iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Malpighiales, klad eurosids I.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Euphorbiaceae&oldid=839424"