Euphorbiaceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Euphorbiaceae
Bageyan saka wit Kemiri (Aleurites moluccana)
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Angiosperms
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Ordo: Malpighiales
Kulawarga: Euphorbiaceae
Genera

Lihat teks

Euphorbiaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Malpighiales, klad eurosids I.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Euphorbiaceae&oldid=1045141"