Euphorbiaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Euphorbiaceae
Bageyan saka wit Kemiri (Aleurites moluccana)
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Angiosperms
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Ordo: Malpighiales
Kulawarga: Euphorbiaceae
Genera

Lihat teks

Euphorbiaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Malpighiales, klad eurosids I.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Euphorbiaceae&oldid=1045141"