Oxalidaceae

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Oxalidaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
(unranked): Angiospermae
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Ordo: Oxalidales
Kulawarga: Oxalidaceae
Genera

Lihat teks

Oxalidaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Oxalidales, klad eurosids I.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oxalidaceae&oldid=1045249"