Oxalidaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Oxalidaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
(unranked): Angiospermae
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Ordo: Oxalidales
Kulawarga: Oxalidaceae
Genera

Lihat teks

Oxalidaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Oxalidales, klad eurosids I.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oxalidaceae&oldid=1045249"