Oxalidales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Oxalidales
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Ordo: Oxalidales
Suku

pirsani tèks.

Oxalidales iku salah siji bangsa tetanduran ngembang sing klebu jroning klad eurosids I, rosids, core eudicots, lan eudicots (Sistem klasifikasi APG II).

Ing ngisor iki anggota-anggota bangsa Oxalidales: