Oxalidales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Oxalidales
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
ordo: Oxalidales
Suku

pirsani tèks.

Oxalidales iku salah siji bangsa tetanduran ngembang sing klebu jroning klad eurosids I, rosids, core eudicots, lan eudicots (Sistem klasifikasi APG II).

Ing ngisor iki anggota-anggota bangsa Oxalidales:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oxalidales&oldid=822072"