Alliaceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Alliaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
(unranked): Angiosperms
(unranked): Monocots
Ordo: Asparagales
Kulawarga: Alliaceae
Genera

Lihat teks

Suku bawang-bawangan utawa Alliaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Asparagales, klad monocots.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alliaceae&oldid=1045250"