Ranunculaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ranunculaceae
Ranunculus auricomis.jpg
Ranunculus auricomis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Unranked: Eudikotil
Ordho: Ranunculales
Famili: Ranunculaceae
Genera

Lihat teks

Ranunculaceae iku salah siji saka suku anggota saka tetuwuhan ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké menyang bangsa Ranunculales, superorder saka dikotil sejati (Eudikotil) nanging ora klebu dadi rong kelompok gedhé, Rosidae lan asteridae.