Urticaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Urticaceae
Urtica urens — Flora Batava — Volume v5.jpg
Urtica urens"
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Unranked: Angiospermae
Unranked: Eudikotil
Unranked: Rosidae
Ordho: Rosales
Famili: Urticaceae
Genera

Pirsani tèks

Suku lateng-latengan utawa Urticaceae iku siji suku anggota tetuwuhan ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Rosales, klad euRosidae I.