Apocynaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Apocynaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Gentianales
Kulawarga: Apocynaceae
Genera

pirsani teks.

Apocynaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Gentianales.