Apocynaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Apocynaceae
Alyxia.oliviformis1web.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Gentianales
Famili: Apocynaceae
Genera

pirsani teks.

Apocynaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Gentianales.