Rubiaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rubiaceae
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Gentianales
Famili: Rubiaceae
Genera

lihat teks.

Rubiaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki kalebu sajeroning bangsa Gentianales.