Rubiaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rubiaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Gentianales
Kulawarga: Rubiaceae
Genera

lihat teks.

Rubiaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Gentianales.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rubiaceae&oldid=1045128"