Asterales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Asterales
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Asterales
Suku

pirsani teks.

Asterales iku bangsa tetanduran ngembang sing klebu jroning klad euasterids II, asterids, core eudicots, eudicots (Sistem klasifikasi APG II). Bangsa iki uga diakoni minangka takson jroning sistem klasifikasi Cronquist lan kacakup jroning anak kelas Asteridae, kelas Magnoliopsida.

Suku/familia anggota[besut | besut sumber]

Miturut Sistem APG II, Asterales duwé anggota suku-suku iki:

Sistem APG II iki bisa diarani nggabungaké Asterales, Calycerales, lan Campanulales ing Sistem Cronquist jroning sabangsa waé.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asterales&oldid=1031360"