Asteraceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Asteraceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Asterales
Kulawarga: Asteraceae
Genera

pirsani teks

Asteraceae (suku keningkir-keningkiran) iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Asterales. Jroning Sistem Cronquist suku iku siji-sijiné anggota Asterales.