Asteraceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Asteraceae
Asteracea poster 3.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Asterales
Famili: Asteraceae
Genera

pirsani teks

Asteraceae (suku keningkir-keningkiran) iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Asterales. Jroning Sistem Cronquist suku iku siji-sijiné anggota Asterales.