Asteraceae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Asteraceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Asterales
Kulawarga: Asteraceae
Genera

pirsani teks

Asteraceae (suku keningkir-keningkiran) iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Asterales. Jroning Sistem Cronquist suku iku siji-sijiné anggota Asterales.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asteraceae&oldid=1031450"