Piperales

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Piperales
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Piperales
Suku

lihat teks.

Piperales iku bangsa tetanduran ngembang sing klebu jroning klad magnoliids miturut Sistem klasifikasi APG II). Bangsa iki uga diakoni minangka ordo jroning sistem klasifikasi Cronquist sing kacakup jroning anak kelas Magnoliidae.

Suku/familia anggota[besut | besut sumber]

Jroning sistem APG II bangsa iki nyakup limang suku, ya iku

Jroning sistem Cronquist (1981), telung suku pisanan dipapanaké ing bangsa liya lan nambahaké Chloranthaceae.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piperales&oldid=1031418"