Bromeliaceae

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bromeliaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
(unranked): Monocots
(unranked): Commelinids (Eumonocots)
Ordo: Poales
Kulawarga: Bromeliaceae
Genera

lihat teks.

Bromeliaceae utawa Suku nanas-nanasan iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Poales, klad commelinids (eumonocots).

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bromeliaceae&oldid=1045246"