Bromeliaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Bromeliaceae
Pineapple1.JPG
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Unranked: Monocots
Unranked: Commelinids (Eumonocots)
Ordho: Poales
Famili: Bromeliaceae
Genera

lihat teks.

Bromeliaceae utawa Suku nanas-nanasan iku suku anggota tetuwuhan ngembang. Miturut sistem klasifikasi APG II suku iki kalebu sajeroning bangsa Poales, klad commelinids (eumonocots).