Liliaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Liliaceae
Lilium Martagon, Lai Blau.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Unranked: Monocots
Ordho: Liliales
Famili: Liliaceae
Genera

pirsani teks.

Liliaceae iku suku kulawarga tetanduran ngembang. Miturut sistem klasifikasi APG II suku iki kalebu sajeroning bangsa Liliales, klad monocots.