Liliaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Liliaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
(unranked): Monocots
Ordo: Liliales
Kulawarga: Liliaceae
Genera

pirsani teks.

Liliaceae iku suku kulawarga tetanduran ngembang. Miturut sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Liliales, klad monocots.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Liliaceae&oldid=1045224"