Dasypogonaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dasypogonaceae
BlackGins,AridGarden,RBG-CranbourneVIC.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Unranked: Monocots
Unranked: Commelinids
Ordho: Commelinales
Famili: Dasypogonaceae
Genera

pirsani tèks.

Dasypogonaceae iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut sistem klasifikasi APG II suku iki kalebu sajeroning bangsa Commelinales, klad commelinids.

Ana papat marga sing dadi anggotané: