Dasypogonaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dasypogonaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
(unranked): Monocots
(unranked): Commelinids
Ordo: Commelinales
Kulawarga: Dasypogonaceae
Genera

pirsani tèks.

Dasypogonaceae iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut sistem klasifikasi APG II suku iki klebu jroning bangsa Commelinales, klad commelinids.

Ana papat marga sing dadi anggotané:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dasypogonaceae&oldid=822018"