Ericales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ericales
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Ericales
Suku

pirsani tèks.

Ericales iku bangsa tetanduran ngembang sing klebu jroning klad asterids, core eudicots, lan eudicots (Sistem klasifikasi APG II). Bangsa iki uga diakoni jroning sistem klasifikasi Cronquist, minangka anggota anak kelas Dilleniidae, kelas Magnoliopsida.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ericales&oldid=1045142"