Ericales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ericales
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Ericales
Suku

pirsani tèks.

Ericales iku salah siji bangsa tetanduran ngembang sing klebu jroning klad asterids, core eudicots, lan eudicots (Sistem klasifikasi APG II). Bangsa iki uga diakoni jroning sistem klasifikasi Cronquist, minangka anggota anak kelas Dilleniidae, kelas Magnoliopsida.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ericales&oldid=822464"