Ericales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ericales
RhododendronSimsiiFlowers2.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Ericales
Suku

pirsani tèks.

Ericales iku bangsa tetuwuhan ngembang sing kalebu sajeroning klad asterids, core eudicots, lan eudicots (Sistem klasifikasi APG II). Bangsa iki uga diakoni sajeroning sistem klasifikasi Cronquist, minangka anggota anak kelas Dilleniidae, kelas Magnoliopsida.