Rhamnaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rhamnaceae
Ceanothus cuneatus1.jpg
Ceanothus cuneatus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Unranked: Angiospermae
Unranked: Eudikotil
Unranked: Rosidae
Ordho: Rosales
Famili: Rhamnaceae
Genera

Pirsani tèks

Rhamnaceae Distribution.svg

Rhamnaceae iku sawijining suku anggota tetuwuhan ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Rosales, klad euRosidae I.