Laurales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Laurales
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Laurales
Suku

pirsani tèks.

Laurales iku salah siji bangsa tetanduran ngembang sing klebu jroning klad magnoliids miturut Sistem klasifikasi APG II). Bangsa iki uga diakoni minangka ordo jroning sistem klasifikasi Cronquist sing kacakup jroning anak kelas Magnoliidae.

Ing ngisor iki anggota Laurales miturut sistem APG II:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Laurales&oldid=860258"