Laurales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Laurales
Laurus nobilis MHNT Fleurs.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Laurales
Suku

pirsani tèks.

Laurales iku salah siji bangsa tetanduran ngembang sing kalebu sajeroning klad magnoliids miturut Sistem klasifikasi APG II). Bangsa iki uga diakoni minangka ordho sajeroning sistem klasifikasi Cronquist sing kacakup sajeroning anak kelas Magnoliidae.

Ing ngisor iki anggota Laurales miturut sistem APG II: