Lamiaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lamiaceae
Melissa officinalis1.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Lamiales
Famili: Lamiaceae
Genera

lihat teks.

Lamiaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki kalebu sajeroning bangsa Lamiales.