Myrtales

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Myrtales
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Ordo: Myrtales
Suku

pirsani teks.

Myrtales iku bangsa tetanduran ngembang sing klebu jroning klad asterids, core eudicots, eudicots miturut Sistem klasifikasi APG II. Bangsa iki uga diakoni minangka takson jroning sistem klasifikasi Cronquist lan kacakup jroning anak kelas Rosidae, kelas Magnoliopsida.

Miturut sistem APG II suku-suku ing ngisor iki dadi anggotané:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Myrtales&oldid=1045234"