Myrtales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Myrtales
Lumnitzera littorea.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Unranked: Eudicots
Unranked: Rosids
Ordho: Myrtales
Suku

pirsani teks.

Myrtales iku bangsa tetanduran ngembang sing klebu jroning klad asterids, core eudicots, eudicots miturut Sistem klasifikasi APG II. Bangsa iki uga diakoni minangka takson jroning sistem klasifikasi Cronquist lan kacakup jroning anak kelas Rosidae, kelas Magnoliopsida.

Miturut sistem APG II suku-suku ing ngisor iki dadi anggotané: