Cannabaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cannabaceae
Cannabis 01 bgiu.jpg
Cannabis sativa
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Unranked: Angiospermae
Unranked: Eudikotil
Unranked: Rosidae
Ordho: Rosales
Famili: Cannabaceae
Genera

Pirsani tèks

Cannabaceae iku siji suku anggota tetuwuhan ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Rosales, klad euRosidae I.