Achariaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Achariaceae
Pangium edule Blanco2.391.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Angiosperms
Unranked: Eudicots
Unranked: Rosids
Ordho: Malpighiales
Famili: Achariaceae
Genera

Lihat teks

Achariaceae iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Malpighiales, klad eudicots, rosids, eurosids I.

Tanduran sing ngasilaké bumbu masak khas Nusantara, kluwek kalebu jroning suku iki.

Woh Achariaceae