Achariaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Achariaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Angiosperms
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Ordo: Malpighiales
Kulawarga: Achariaceae
Genera

Lihat teks

Achariaceae iku salah siji suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké jroning bangsa Malpighiales, klad eudicots, rosids, eurosids I.

Tanduran sing ngasilaké bumbu masak khas Nusantara, kluwek kalebu jroning suku iki.

Woh Achariaceae
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Achariaceae&oldid=833347"