Achariaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Achariaceae
Pangium edule Blanco2.391.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Angiosperms
Unranked: Eudicots
Unranked: Rosids
Ordho: Malpighiales
Famili: Achariaceae
Genera

Lihat teks

Achariaceae iku salah siji suku anggota tetuwuhan ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki dilebokaké sajeroning bangsa Malpighiales, klad eudicots, rosids, eurosids I.

Tuwuhan sing ngasilaké bumbu masak khas Nusantara, kluwek kalebu sajeroning suku iki.

Woh Achariaceae