Chloranthales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chloranthaceae
Sarcandra glabra2.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Ordho: Chloranthales
Famili: Chloranthaceae
Genera

Lihat teks

Chloranthaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki ora bisa dilebokaké sajeroning siji-sijia cabang tetanduran ngembang. Nembé ing panelitèn luwih jero dibentuk bangsa anyar, Chloranthales, sing nyakup Chloranthaceae.