Chloranthales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chloranthaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Ordo: Chloranthales
Kulawarga: Chloranthaceae
Genera

Lihat teks

Chloranthaceae iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II suku iki ora bisa dilebokaké jroning siji-sijia cabang tetanduran ngembang. Nembé ing panelitèn luwih jero dibentuk bangsa anyar, Chloranthales, sing nyakup Chloranthaceae.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chloranthales&oldid=1031528"