Sistem Dahlgren

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Dahlgren system iku sawijining sistem klasifikasi tetanduran sing dibabar déning spésialis monocot Rolf Dahlgren. Garwané Gertrude nerusaké tugasé sawisé panjenengané séda.

Miturut daftar Professor Reveal (pirsani 1 2 3 4, cathetan sinonim, nomenklatural lan taksonomik, kanggo aben jeneng jroning sistem), kaya mangkéné:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sistem_Dahlgren&oldid=821632"