Sulawesi Kidul-wétan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
47 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah en:South East Sulawesi dadi en:Southeast Sulawesi)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké sr:Југоисточни Сулавеси)
[[pt:Celebes do Sudeste]]
[[ru:Юго-Восточный Сулавеси]]
[[sr:Југоисточни Сулавеси]]
[[su:Sulawesi Tenggara]]
[[sv:Sulawesi Tenggara]]
9.872

besutan

Menu navigasi