Naraguna:EmausBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Emaus rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.



This is the alpine train

Berninabahn zwischen Lagalb und Ospizio Bernina im Winter.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture