Bujur wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Bujur Wétan)

Bujur wétan iku sajatiné garis khayal sing ngubungaké titik Kutub lor karo Kutub kidul ing sisih wétan planet bumi. Sisi wétan bumi iku artiné panggonan ing sisih wétan rélatif dipirsani saka garis ujur 0 derajat sing ngliwati Greenwich ing cedhak London, Inggris.

Uga delengen[besut | besut sumber]