Bujur wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Bujur Wétan)
Jump to navigation Jump to search

Bujur wétan iku sajatiné garis khayal kang ngubungaké titik Kutub lor karo Kutub kidul ing sisih wétan planit bumi. Sisi wétan bumi iku artiné panggonan ing sisih wétan rélatif dipirsani saka garis ujur 0 derajat kang ngliwati Greenwich ing cedhak London, Inggris.

Uga delengen[besut | besut sumber]