Lintang kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Lintang Kidul)
Jump to navigation Jump to search

Lintang kidul iku sejatine garis khayal kang diarani garis lintang bumi kang anané ing sisih kidul garis Katulistiwa. Lintang kidul nanda'ake sudut antara posisi lintang karo garis Katulistwa. Garis Katulistiwa dhéwé iku anané ing lintang 0 derajat.

Uga delengen[besut | besut sumber]