Lintang kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Lintang Kidul)

Lintang kidul iku sejatine garis khayal sing diarani garis lintang bumi sing anané ing sisih kidul garis Katulistiwa. Lintang kidul nanda'ake sudut antara posisi lintang karo garis Katulistwa. Garis Katulistiwa dhéwé iku anané ing lintang 0 derajat.

Uga delengen[besut | besut sumber]