Niger: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké tembung using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Républik Niger''' iku [[nagara]] kang kakurung déning [[dharatan]] (''landlocked'') ing bagéyan kulon [[Afrika]]. Niger wewatesan karo [[Nigeria]] lan [[Benin]] ing sisih [[kidul]]; [[Mali]] ing sisih [[kulon]]; [[Aljazair]] lan [[Libya]] ing sisih lor; lan [[Chad]] inhg sisih wétan. Jeneng nagara iki dijupuk saka jenengé [[Kali Niger]]. Kutha krajané ya iku [[Niamey]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara]]
* [[Daftar nagara miturut bawana]]
352.737

besutan

Menu navigasi