La Nigerienne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

La Nigerienne iku lagu kabangsané Niger.


Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=La_Nigerienne&oldid=812548"